Φωτια Νεα Μακρη / F78jhgpo4qk Bm - Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Fwtia Twra Nea Makrh Megalh Kinhtopoihsh Ths Pyrosbestikhs Alphafreepress Gr
Fwtia Twra Nea Makrh Megalh Kinhtopoihsh Ths Pyrosbestikhs Alphafreepress Gr from www.alphafreepress.gr
Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . B3mm8aozv Uvvm
B3mm8aozv Uvvm from ant1media.azureedge.net
Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και .

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Rsoptzfu1y0ifm
Rsoptzfu1y0ifm from img.news.gr
— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Φωτια Νεα Μακρη / F78jhgpo4qk Bm - Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, .